Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan mijn baby komen? Vanaf 14 dagen is je baby welkom in de Wellness. Afhankelijk van de grootte van je baby, heeft je baby genoeg bewegingsruimte in mijn jacuzzi’s tot ongeveer 9 maanden. Wat neem je mee? Voldoende voeding voor je baby;
Luiers
En bij de Family Wellness zorgen we voor:
- Een veilige neckfloat
- Een zwembroekje
- Een zwemluier
- Een bad cape
- Een handdoek
- Een hydrofiel doek
- de pure baby massage olie van Naif
Met hoeveel personen mogen wij komen? Wij willen graag dat de baby’s optimaal kunnen genieten. Er zijn daarom maximaal 2 volwassenen welkom bij de sessie. Vanaf 14 jaar of ouder. Wil je toch graag met het hele gezin een sessie genieten met meerdere volwassen? Wil je met papa, mama, opa en oma of vrienden komen? Dan is dat in een privé sessie zeker mogelijk! Er zijn vele mogelijkheden op afspraak. Hoe ziet een sessie eruit? Alle sessies starten met het floaten. De tijd die je baby in het water ligt, hangt een beetje af van zijn of haar reactie. We kijken altijd naar hoe de baby reageert en passen ons daar op aan.

Floaten is erg vermoeiend voor een baby, de maximale tijd is dan ook 30 min. Na het floaten droog je de baby af en starten we met de Shantala baby massage. De massage duurt ongeveer 20 min, ook afhankelijk van hoe de baby reageert! Maar hoe fijn is het om zelf contact te maken met jouw baby?

Zorg ervoor dat je 15 min voor de sessie aanwezig bent. Wil je voor de tijd nog voeden? Kom dan 30 min van te voren, dan heb je alle tijd om rustig jouw baby te voeden. Dit is ook mogelijk na de sessie zodat de baby in alle rust het wellness moment kan afsluiten. Ook hiervoor hoeft je niets mee te nemen, alleen de voeding natuurlijk. Wij hebben een waterkoker en flessenwarmer. Er is een koelkast aanwezig voor voeding/borstvoeding. Annuleren? Afspraken kunnen 24 uur van te voren (kosteloos) worden geannuleerd. Deze afspraak kan je dan verzetten naar een andere dag en/of tijd.

Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert of niet aanwezig bent bij je afspraak (zonder afmelding) zijn we genoodzaakt alle kosten in rekening te brengen. Ziek - Houd rekening met vaccinaties, zorg ervoor dat er 3 of 4 dagen tussen zitten voordat je een bezoek brengt aan de Family Wellness.
- Ook wanneer je baby griep heeft met koorts of diarree kunt je het beter uitstellen.
- Twijfel je wat je kunt doen? Neem dan gerust even contact op met mij.
Verantwoordelijkheid Baby Wellness is niet verantwoordelijk voor allergische reacties tijdens of na het bezoek. Hoe kom ik bij de Family Wellness in Genemuiden? Kom je met de auto dan kun je overal gratis parkeren! Massages - Zwangerschapsmassage
- Ontspanningsmassage
- Voetreflexologie
- Handreflexologie
- Hotstone
Informatie over deze massages - Je kunt je afspraak online boeken of via Whatsapp.
- Je kunt je afspraak kosteloos annuleren 24 uur van te voren naar een andere data of tijdstip.
- Afspraken die niet tijdig worden verzet worden volledig in rekening gebracht.
- Ben je in behandeling onder een arts overleg dan of je gemasseerd mag worden ter ondersteuning.
- Drink na de massage voldoende water zodat de afvalstoffen makkelijk afgevoerd kunnen worden.
Ziek Heeft u griep of koorts of een ander infectie zoals besmettelijke huidaandoeningen kan ik je helaas niet masseren. Zwangerschap massage geef ik na 12 weken. Voor de eerste zwangerschapsmassage wordt er altijd een intake gedaan. Je hoeft naar de behandeling niets mee te nemen. Alle benodigdheden zijn aanwezig.

Wat kunnen wij voor je doen:

Icon

Baby & Dreumes

Icon

Volwassenen

Icon

Cadeaubonnen