Arrangementen

Maak een keuze:

Icon

Arrangementen Baby & Dreumes

Icon

Arrangementen Volwassenen

Icon

Cadeaubonnen

Naïf

Naïf streeft naar 100% gerecyclede verpakkingen! De producten van Naïf bevatten GEEN harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die zee organismen aan kunnen tasten.

Naïf heet Naïf omdat ieder mens van nature naïef wordt geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. In de wereld van huidverzorging is het lastig om erachter te komen wat echt goed is of eigenlijk een valse belofte. Daarom zijn we no-nonsense en gebruiken we alleen milde, natuurlijke ingrediënten die je uit kunt spreken, zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn vegan en animal friendly, dermatologisch getest, hyperallergeen en PH-huidneutraal. Zoals Naïef zegt: “You’re welcome and be naïf”. #benaïf

Afspraak maken

Sothys

Welkom in de wereld van Sothys!

Sothys, een wereld van ontspanning en emotie die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa's in de vier windstreken.

In harmonie met de natuur test Sothys in een beschermde omgeving, een natuurlijk laboratorium waar alles in het teken staat van de verkenning van de plantenwereld en van de buitengewone actieve stoffen die deze flora rijk is.

Ben jij benieuwd welke producten bij jou passen? Laat je dan adviseren in de salon of boek een behandeling via de website of op 0652196779.

Afspraak maken